Home / Projecten / Winterfair 2022 Raadhuisplein Zwijndrecht 15 t/m 18 december 2022

Winterfair 2022 Raadhuisplein Zwijndrecht 15 t/m 18 december 2022

Mede dankzij de stichting MBZ konden er weer leuke activiteiten georganiseerd worden tijdens de Winterfair in Zwijndrecht.

Op 17 december stond er een grote klimmuur van maar liefst 9 meter hoog die door vele is beklommen en waar veel over gepraat werd hoe gaaf die wel niet was!

In de grote aluhal hebben diverse optredens plaats gevonden voor een heel breed publiek en zijn er leuke activiteiten geweest voor o.a. mensen met een verstandelijke beperking, kinderen en ouderen.

Op het grote foute KerZtfeest voor jongeren draaide dj Karim en dj Izzie de platen aan elkaar en treede live op de zanger en entertainer Rudi Rozenberg.

De kerstmarkt was deze editie groter dan andere jaren en werd redelijk goed bezocht wat gaat resulteren in nog grotere kerstmarkt in 2023.

Hierin heeft de stichting MBZ een belangrijke rol door de financiƫle ondersteuning die ten goede komt in de samenleving in Zwijndrecht, hiernaast heeft MBZ ook zorg gedragen voor een aantal jongeren via Stichting jong Zwijndrechtse Waard die ondersteuning hebben gegeven aan de klimmuur.

Top