Home / Projecten / Noordpark Festival Zwijndrecht 25 juni 2022

Noordpark Festival Zwijndrecht 25 juni 2022

Noordparkfestival Zwijndrecht, het jaarlijks terugkerend gratis toegankelijke festival waarbij cultuur, kunst, muziek, eten en drinken centraal staan!

In het prachtige Noordpark wordt elk jaar het Noordparkfestival gehouden. Dit is een bruisend muziekfestival met een levendige cultuurmarkt waar van alles te horen en te zien is. Ook is er een kinderdorp met leuke activiteiten en optredens!

Kunstenaars, ontwerpers, culturele organisaties en verenigingen krijgen op deze dag de gelegenheid om zich te presenteren via een workshop, demonstratie of het informeren van bezoekers met behulp van een marktkraam. Doel van de markt is om inwoners van Zwijndrecht en de regio kennis te laten maken met allerlei vormen van cultuur. Denk aan kunst en ambacht, design, muziek of oude ambachten. Er is een hoofdpodium waar de gehele dag spetterende muzikale optredens plaats vinden en er is een tweede podium waar de gehele middag muzikale optredens plaats vinden, tevens is hier de mogelijkheid nieuw talent te laten zien. Cultuur in de breedste zin! Op 25 juni 2022 hebben we hiervan weer kunnen genieten. Voor de sfeerimpressie kijk op (2) Noordparkfestival Zwijndrecht | Facebook

Top