Home / Projecten / Dag uit met jonge mantelzorgers en brussen, Zwijndrecht

Dag uit met jonge mantelzorgers en brussen, Zwijndrecht

Wanneer je opgroeit in een gezin waar iemand langdurig ziek is, een handicap, beperking of psychische klachten heeft, dan ben je een jonge mantelzorger en/of brus. Afgelopen zaterdag hebben we een geslaagde dag uit gehad naar de Efteling met een groep kanjers uit Zwijndrecht en Heerjansdam.

Vanuit het Viverawijkteam worden door het jaar heen diverse activititeiten georganiseerd voor jonge mantelzorgers en brussen van 8 tot en met 23 jaar. Diverz Jongerenwerk en MEE Mantelzorg werken daarbij al langere tijd samen. Door een mooie gift van de Zwijndrechtse Plus Partij en Stichting MBZ konden we afgelopen zaterdag genieten van een gezellige en geslaagde dag Efteling! Namens de kanjers zijn we uiteraard heel blij met dit gebaar. Ontspanning, genieten en onderling contact was er ruimschoots deze dag.
In de maand november zal er opnieuw aandacht zijn voor deze groep kinderen en jongeren. Iedere ingeschreven kanjer krijgt dan een kleine attentie thuisgestuurd!
Wil je hier meer over weten? Ken je of ben je zelf een jonge mantelzorger of brus en woon je in Zwijndrecht/Heerjansdam? Kijk dan op www.viverazwijndrecht.nl/mantelzorg voor verdere informatie.

Top