Home / Projecten / 5 jarig jubileum Stichting JZ

5 jarig jubileum Stichting JZ


Op 29 juni was het zover, eindelijk konden we feest gaan vieren! We hadden ons bestuur, partners en vrienden van Stichting JZ uitgenodigd. Vanaf 17.00u was iedereen welkom. En, gelukkig voor ons waren er echt een hoop mensen die positief hadden gereageerd op onze uitnodiging om ons jubileum mee te vieren. Het was dus een gezellige boel.
De jongeren waren er ook al een tijdje druk mee geweest want zij mochten tegelijkertijd ook hun vrijwilligersfeest geven.
Maanden van planning, in groepjes gaan bedenken wat ze die dag wilden gaan doen. Vellen met ideeën vol geschreven. Een Amerikaans feest, iedereen neemt iets te eten mee. Een photo booth met verkleedkleren. Voorbereidingen voor een disco. De koffietuktuk moest erbij zijn. Spelletjes. Wie neem jij mee? Versieringen zoeken. We gaan feesten van 20.00 tot 23.00u!!
Acht uur in de avond eindelijk was het zover. De jongeren konden los! Foto’s gemaakt, karaoke gezongen. Waterpong en een spelletje weerwolven gedaan… Wat nu? Zullen we met zijn allen alvast een leuk evenement voor de jonkies gaan verzinnen? Zo gezegd, zo gedaan. Er staat nu voor eind sept 2023. een leuke dag op de planning. Iets wat ze helemaal zelf hebben opgezet en uitgewerkt.
Kortom het was een geslaagde avond voor jong en oud. Eigenlijk precies waar onze missie voor staat.

Top